Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Nominacija Dobrice Ćosića za Nobelovu nagradu" by Zdravko Bujic # eBook PDF Kindle ePub Free

Nominacija Dobrice Ćosića za Nobelovu nagradu

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Nominacija Dobrice Ćosića za Nobelovu nagradu
  • Author : Zdravko Bujic
  • Release Date : January 08, 2012
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1111 KB

Description

Ova knjiga sastavljena je od 2 celine. U prvom delu (Nominacija...) govori se o tome šta su učinili Z. Bujić i akademik S. M. Jarić za nominaciju D. Ćosića za Nobelovu nagradu, a i odštampan je sav Predlog nominacije koji je sačinio Zdravko Bujić. 

U drugom delu knjige prof. M. Mandić i filosof Z. Bujić vode veoma kvalitetan razgovor o stvaralaštvu Z. Bujića (po akademiku Jariću i prof. Mandiću „najvećeg srpskog filosofa“) iz raznih duhovnih oblasti: filosofije, teologije, književnosti, nauke i prognostičkog viđenja budućnosti sveta. Ovaj deo knjige ostaće upamćen po sjajnim i teorijski i naučno validnim Bujićevim odgovorima. 

Ova knjiga sastavljena je od 2 celine. U prvom delu (Nominacija...) govori se o tome šta su učinili Z. Bujić i akademik S. M. Jarić za nominaciju D. Ćosića za Nobelovu nagradu, a i odštampan je sav Predlog nominacije koji je sačinio Zdravko Bujić

U drugom delu knjige prof. M. Mandić i filosof Z. Bujić vode veoma kvalitetan razgovor o stvaralaštvu Z. Bujića (po akademiku Jariću i prof. Mandiću „najvećeg srpskog filosofa“) iz raznih duhovnih oblasti: filosofije, teologije, književnosti, nauke i prognostičkog viđenja budućnosti sveta. Ovaj deo knjige ostaće upamćen po sjajnim teorijskim i naučno validnim Bujićevim odgovorima.


Download Ebook "Nominacija Dobrice Ćosića za Nobelovu nagradu" PDF ePub Kindle